Szendrey Gitta

Színházi nevelés

A középiskolát Debrecenben végeztem az Ady Endre Gimnázium dráma tagozatán. Ezt követően a Színház- és Filmművészeti Egyetem első drámainstruktor drámajátékos szakirányú képzésén tanultam, ahol 2017-ben szereztem diplomát. 2020-ban végeztem a Károli Gáspár Református Egyetem színháztudomány mesterszakán, 2017-2021-ig Katarzisz Komplex Művészetterápiát tanultam a Lelki Egészségvédő Alapítványnál.

Szerencsésnek tartom magam, mert pályakezdőként sokféle színházi, színházi nevelési és filmes projektben vettem részt drámainstruktorként, művész mentorként, művészetterápiás foglalkoztatóként és színészként.

Az, hogy emberekkel foglalkozhatok mind szakmailag, mind emberileg fejlődést és motivációt biztosít számomra. Jó érzés látni, ahogy a diákjaim hétről hétre megnyílnak önmaguk és a világ felé. Nem csak én adok nekik, vissza is legalább annyit kapok tőlük: minden alkalommal tanítanak nekem valamit. A legőszintébb visszajelzéseket is tőlük kapom, nélkülük nem lennék az, aki vagyok. Ami pedig a felnőtt korosztályt illeti: csodás látni, amikor felszabadulnak és kikapcsolnak. Ezek pótolhatatlan pillanatok. Azt pedig, hogy mindezt az én munkám teszi lehetővé, nem cserélném el semmire.

Kapcsolat

Cím: 1077. Budapest
E-mail: szendrey.gitta@gmail.com
Telefon:
Web: https://www.facebook.com/szendreygittadramainstruktor/?notif_id=1614530382982688¬if_t=page_fan&ref=notif"